Mobirise responsive web design software

A CÉGCSOPORTRÓL RÖVIDEN:

A CÉGCSOPORTRÓL RÖVIDEN:

Az MKH Service s.r.o. 2010-ben alakult, családi vállalkozás keretén belül létrejött társaság, melynek kiemelt tevékenysége a minőségügyi szolgáltatások külföldi és magyarországi autóipari partnercégei részére. 2015-ben került megalapításra, a magyar testvércég, az MKH Service kft., amely kizárólag Magyarország területén nyújt HR szolgáltatásokat, munkaerő-kölcsönzést és munkaerő közvetítést. Örömünkre szolgál, hogy az alapítástól eltelt évek során, a kis családi vállalkozás 80 főt alkalmazó és folyamatosan fejlődő cégcsoporttá nőtte ki magát.

MUNKAERŐ KÖZVETÍTÉS

Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk segítséget nyújt partnereinknek, hogy rövid időn belül megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő jelöltet. Kiválasztjuk a Megbízó által megadott feltételek alapján a legideálisabb jelöltet, akire sikeres felvétel esetén garanciát vállalunk. Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk igénybe vételével időt és pénzt takaríthat meg a toborzás során, melynek köszönhetően erőforrásait teljes egészében fő tevékenységére fordíthatja. .

MINŐSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS

Az MKH Service s.r.o. 2010-ben alakult minőségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozás, amely kiemelt tevékenységként ellenőrzési, válogatási, valamint utómunka szolgáltatások teljes skáláját nyújtja, igény esetén kiegészítve rezidens mérnöki szolgálattal.

 

Megbízásainkat saját állományú alkalmazottainkkal látjuk el, ami garantálja a gyors reagálási időt, az állomány feletti közvetlen kontrollt, valamint nem utolsó sorban a régió legkedvezőbb szolgáltatási díjait. 

Minőségügyi reklamáció miatt zárolt raktárkészletek teljes körű átvizsgálása, gyártási folyamatot követő végellenőrzések, utómunkák teljes körű lebonyolítása is kiemelt feladataink közé tartozik. Továbbá vállaljuk SOP-t követő vevői előírásoknak megfelelő tűzfalazást (pl.: GP12, GM követelményeknek megfelelően).

 


MINŐSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS

 • Rezidens mérnöki szolgálat esetén saját állományú, valamint a régió legdinamikusabban fejlődő kizárólag mérnöki tevékenységet nyújtó stratégiai partnerünk autóiparban jártas mérnökeivel garantáljuk megrendelőink magas szintű képviseletét.

 • Cégünk céltudatos és következetes munkastílusát mi sem bizonyítja jobban mutatószámainknál: 1200+ megb ízásunk alkalmával több, mint 10 millió leválogatott/utómunkázott alkatrész mellett a belső, és a vevői reklamációk számát is sikerült 1,3 PPM-mel abszolválnunk. Szolgáltatásunk további fejlesztése érdekében, 2014-ben az MKH Service s.r.o bevezette az MSZ EN ISO 9001: 2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert.

 • Csapataink irányítását, minőségirányítási mérnök végzettségű kollégáink végzik, szakmai vezetőnk pedig szintén több éves autóiparban szerzett tapasztalattal rendelkező minőségirányítási mérnök (6 sigma green belt, képzett ISO TS16949 auditor). Minőségellenőr kollégáink többsége autószerelő, autóvillamossági technikus, gépjármű technikus, akik szakmai felkészültségét, megfelelősségét rendszeres teljesítményértékeléssel igyekszünk, folyamatosan magas szinten tartani, illetve garantáljuk Megbízóink részére, hogy rövid reagálási idővel, munkanapokon, a nap 24 órájában, valamint szombaton és vasárnap is állnak megrendelőink rendelkezésére.

Az MKH Service s.r.o. 2010-ben alakult minőségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozás, amely ellenőrzési, válogatási, valamint utómunka szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. Minőségügyi szolgáltatás keretén belül vállaljuk minőségügyi reklamáció miatt zárolt raktárkészletek teljes körű átvizsgálását valamint gyártási folyamatot követő végellenőrzések, utómunkák teljes körű lebonyolítása kiemelt feladataink közé tartozik. Továbbá vállalunk SOP-t követő vevői előírásoknak megfelelő tűzfalazást (pl.: GP12, GM követelményeknek megfelelően). Ezek mellett egyszerűbb összeszerelési munkafolyamatok elvégzését, melyek kiszervezése esetén telephelyet is biztosítunk.

 

A vállalkozás meghatározó irányelve alapján tudatosan törekszik a szállító és vevő partnereivel hosszú távú együttműködés kialakítására. Ezt a céltudatos és következetes munkastílust mi sem bizonyítja jobban mutatószámainknál: több ezer megbízásunk alkalmával több, mint 35 millió leválogatott/utómunkázott alkatrész mellett a belső, és a vevői reklamációk számát is sikerült 0 PPM-mel abszolválnunk.

Ezen felül, 2014-ben az MKH Service s.r.o. teljes tevékenységére – a „gépjármű alkatrészekkel kapcsolatos minőségügyi szolgáltatások, minőségellenőrzés, átválogatás, utánmunkálás, készletezés” műszaki érvényességi területtel – bevezette az MSZ EN ISO 9001: 2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert.

 

Erősségeink:

 

• Több mint 3 éve állunk az autó- és motorgyárak, továbbá beszállítóik rendelkezésére szolgáltatásunkkal.

• Rendelkezünk a megfelelő kapcsolati rendszerrel és referenciákkal

• Rugalmas és hatékony csapatunk, minden tagját cégünk saját munkavállalóként alkalmazza, állományunk jelenleg 60 főből áll.

Csapataink irányítását, minőségirányítási mérnök végzettségű kollégáink végzik, szakmai vezetőnk pedig szintén több éves autóiparban szerzett tapasztalattal rendelkező minőségirányítási mérnök (6 sigma green belt, képzett ISO TS16949 auditor).

Minőségellenőr kollégáink többsége autószerelő, autóvillamossági technikus, gépjármű technikus, akik szakmai felkészültségét, megfelelősségét rendszeres teljesítményértékeléssel igyekszünk, folyamatosan magas szinten tartani, illetve garantáljuk Megbízóink részére, hogy rövid reagálási idővel, munkanapokon, a nap 24 órájában, valamint szombaton és vasárnap is állnak megrendelőik rendelkezésére.

 

Rendszerünk továbbfejlesztése érdekében Megbízóink visszajelzéseit folyamatosan értékeljük, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk ahol a cég neve garanciát jelent, elérve ez által megrendelőink megelégedettségét és vállalkozásunk sikerességét. Célunk a hiba százalék minimalizálása, a szabványok betartása, és a nagyon rövid reakció idő.

EASY TO USE!

Az MKH Service Kft. azért jött létre, hogy a változó munkaerő-piaci helyzetre, rövid reagálási idővel, a lehető legmegfelelőbb HR megoldást nyújtsa partnerei részére. Számunka elengedhetetlen mind partnereink, mind munkavállalóink elégedettsége, hisz-e két fél találkozása és hatékony együttműködése szolgál zálogul vállalkozásunk sikerének.


Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk segítséget nyújt partnereinknek, hogy rövid időn belül megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő jelöltet. Kiválasztjuk a Megbízó által megadott feltételek alapján a legideálisabb jelöltet, akire sikeres felvétel esetén garanciát vállalunk. Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk igénybe vételével időt és pénzt takaríthat meg a toborzás során, melynek köszönhetően erőforrásait teljes egészében fő tevékenységére fordíthatja.

Munkaerő-közvetítői tevékenységünk nyilvántartási száma: KEM/01/001457-2/2015


Munkaerő-kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzés egy sajátos foglalkoztatási forma, abból a szempontból, hogy nem kettő, hanem háromszereplős, tekintve, hogy két munkáltató áll jogviszonyban egy munkavállalóval. A két munkáltató (kölcsönző cég és kölcsönbeevő cég) között a munkáltatói felelősségek megoszlanak, ezt a törvény és a munkaszerződés szabályozza.

A munkavállaló a kölcsönző cégnél végzi munkáját, ennek ellenére nem kerül annak dolgozói állományába. Függetlenül attól, hogy a munkavállaló melyik kölcsönbevevő cég telephelyén dolgozik, mindig a kölcsönző cég (jelen esetben az MKH Service Kft.) munkavállalója lesz.

Jellemző még, hogy a kölcsönző cég érdeke pontosan egybevág munkavállalója érdekével, azaz hogy munkavállalója a lehető legrövidebb időt töltse kikölcsönzés nélkül/munka nélkül, így igyekszik az egyik kikölcsönzés megszűnésével minél hamarabb újabb, képzettségének, képességeinek megfelelő munkalehetőséget biztosítani munkavállalója számára.

Az MKH Service, mint munkaerő-kölcsönző cég, partnercégei munkaerő igénye szerint elvégzi a toborzási-kiválasztási folyamatokat, majd fontos szerepet vállal a munkaviszony létesítésekor. Feladatai közé tartozik a munkaszerződés megkötése, a munkaügyi adminisztráció, bérszámfejtés és a bérek kifizetése is. Fontos, hogy az MKH Service szolgáltatásai az álláskeresők illetve, munkavállalók felé ingyenesek.

Fontos tudni, hogy egy munkavállaló maximum 5 évig állhat kölcsönzési jogviszonyban. Ez idő alatt kiváló lehetősége nyílik arra, hogy hosszabb – rövidebb időszakokra munkát vállaljon, megismerje akár több cég működését.

Érdemes mérlegelni a tényt, hogy a kölcsönbevevő cégek pontosan tudják, hogy jó minőségben gyártani/termelni/szolgáltatni csakis jó minőségű, megbízható munkaerővel lehet. Ennek következtében egyáltalán nem törekszenek alkalmi munkavállalók, sokszor, rövid ideig történő alkalmazására.

Tévhit tehát az, hogy kölcsönzés keretén belül kizárólag időszakos munkát kínálunk. Gyakori tapasztalat, hogy a kikölcsönzött kollégák felvételt nyernek a kölcsönbevevő cég direkt állományába.

Az MKH Service Kft. tevékenysége végzése során elkötelezett a maximális törvényességre. Kölcsönzött munkatársainkat a törvényi előírásoknak megfelelően munkaszerződéssel alkalmazzuk, NAV regisztrációjukról szóló visszaigazolást minden esetben a Kölcsönbevevő cégek rendelkezésére bocsájtjuk. Kifejezetten törekszünk rá, hogy munkavállalóink ne jelentsenek kockázatot egy esetleges munkaügyi ellenőrzés során, ezzel is biztosítva Partnereink hosszú-távú megelégedettségét.

Munkaerő-kölcsönzői tevékenységünk nyilvántartási száma: KEM/01/000543-1/201

MKH Service s.r.o.

MKH Service s.r.o.: 943 01Štúrovo, Hlavna 11/A
MKH Service kft.: 2510 Dorog Kálvária u 13.
Web: www.mkhservice.com
Email: office@mkhservice.com
mkhservice@mkhservice.com
Tel: +36 30 30 694 7373
+421 917 998 307


Kapcsolattartók:

  Mészáros-Koncz Nikolett
  Ügyvezető igazgató/HR Vezető

  Mészáros Tamás
  Ügyvezető igazgató/Minőségirányítási Vezető