Problem? Solved! MKH Group.
MKHMKHMKH
Munkanapokon
office@mkhservice.com
Esztergom, Damjanich u. 42.
MKHMKHMKH

MKH Group HR szolgáltatások

Az MKH Service Kft. 2016-óta működik, teljes mértékben magyar tulajdonú vállalat. Alapításunk óta jellemez minket a megbízhatóság, jogszerűség és rugalmasság, illetve az eltelt évek tükrében a szakmai tapasztalat is.

Ezeknek köszönhetően tudjuk ügyfeleink számára az igényelt munkavállalói létszámot biztosítani, rövid határidőn belül reagálni munkaerőigényeikre, belföldi vagy akár határon túli munkaerő toborzásával is.

Célunk,hogy a partnereink részére vállaltra szabottan, olyan munkaerő kölcsönzési és közvetítési szolgáltatást nyújtsunk, amely maximálisan igazodik a megrendelőink változó igényeihez.

Ezen célunkat szoros partneri együttműködéssel, aktív jelenléttel, innovatív megoldásokkal, elkötelezett, jól képzett csapatunkkal közösen tesszük lehetővé.

Mindennapjaink középpontjában az ember áll, legnagyobb érték számunka a hosszútávú jó kapcsolat, legyen szó akár megbízóról, akár munkavállalóról. Dolgozóink részére nem csak munkalehetőséget, de magas színvonalú szállást is biztosítunk, hiszen fontos számunkra, hogy kollégáink is elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.

A munkaerő kölcsönzés jóval kevesebb adminisztrációs feladattal jár, mint a létszám felvétele vagy leépítése. Ráadásul a
kölcsönzés díja nem munkabér – költségként elszámolható.
Mikor ajánljuk a közvetítést?
– hosszú távra és speciálisan képzett munkaerő szükséges
– a HR osztály, toborzási, kiválasztási folyamatok alól való tehermentesítésére

MKH Group HR szolgáltatások

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba:

Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást

  Elérhetőségeink:

  Telefonszámunk:

  06 30 694 73 73

  office@mkhservice.com

  Email

  Damjanich u. 42.

  Esztergom

  We understand the importance of approaching each work integrally and believe in the power of simple.

  Melbourne, Australia
  (Sat - Thursday)
  (10am - 05 pm)

  At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

  Melbourne, Australia
  (Sat - Thursday)
  (10am - 05 pm)